Energetická podložka na potraviny POZNIK fialová

KOD 020
2025-10-25

40,90€

Zachováva informačnú hodnotu potravín a deaktivuje škodlivé žiarenie vznikajúce skenovaním čiarových kódov. Týmto spôsobom sa dosiahne zachovanie primárnych vlastností a informácií v jedle.

Ľavotočivý spin (negatívna energia) v potravinách sa transformuje na pravotočivý spin (pozitívnu energiu).

Deaktivuje účinky negatívnych vplyvov, ktorým bolo jedlo vystavené na ceste do vášho domova.

 

Rozmer: 450mm x 325mm

Prevedenie:  tmavá( fialová)

  • Množstvo
  • Do košíka
Dostupnosť: Skladom
Kód produktu: KOD 020

Okrem rôznych spôsobov skladovania, dopravy a manipulácie je väčšina potravín, ktoré sú k dispozícii v supermarketoch, nakoniec naskenované pomocou optického skenera. K tomu dochádza, keď sa skenuje kód výrobku na pokladnici. V tejto fáze dochádza k prenosu informácií, takže potraviny, nápoje a iné predmety sú naplnené chaotickými informáciami, ktoré negatívne ovplyvňujú rovnováhu a procesy.

Vo všeobecnosti čiarový kód umožňuje čítanie – sťahovanie veľkého množstva informácií, ktoré ovplyvňujú chaoticky štruktúru potravín, ak sú vystavené žiareniu. Takéto žiarenie dokáže zmeniť informácie v potravinách. Potraviny, ktoré sú vystavené zmenám skenovania, nie sú po stránke životnej energie prospešné. Aby sa zabránilo riziku v procese skenovania, spoločnosť vyvinula ochranu Poznik TP pre čiarový kód a Energetickú podložku. Funkciou a účelom je deaktivácia škodlivého žiarenia. Týmto spôsobom sa dosiahne zachovanie primárnych vlastností a informácií o jedle. Jednoducho možno povedať, že ochrana čiarového kódu umožňuje vychutnať zdravé zdrojové jedlo a pitie bez poškodenia spôsobeného pri skenovaní.
Skenovanie v etapách spôsobuje intenzívne interferenčné molekuly v potravinách a vnútorné procesy, ktoré poškodením nemožno revidovať a dosiahnuť stav harmonizácie. Toto jedlo pre telo nevytvára dodatočnú životnú energiu, ale dodatočné zaťaženie tela. Umiestnením potravín alebo nápojov na Energetickú potravinovú podložku dosiahnete rovnováhu. Ľavá spin (negatívna) energia vo výrobkoch sa transformuje na pravú spin (pozitívnu) energiu. Týmto môžete zrušiť negatívne vplyvy, ktorým bolo jedlo vystavené na ceste do vášho domova. Pri pravidelnom používaní energetickej podložky POZNIK pred použitím či konzumáciou potravín nakúpených v obchode, môžete aktivovať najlepší potenciál vo všetkých potravinách.

Výsledkom bude zdravé jedlo, ktoré má najlepšiu energetickú a informačnú hodnotu, pretože jedlo je vibrácia, ktorú organizmus prijíma a nie je to len objem, váha a výživová hodnota.


Vplyv čiarových kódov na kvalitu potravín meral Prof. Dr. Peter Bukovec pomocou elektrografickej metódy GDV (Gas Discharge Visualization).

Čiarový kód - Vplyv / B.Eng. Martin Gunter, Laufen Oberbayern Preis Strich kódy

Prostredníctvom prenosu informácií počas optického skenovania sú informácie aj na výrobku, potravinách alebo lieku.

Rovnako ako všetky geometrické tvary aj čiarový kód vyžaruje žiarenie ako anténa s nízkou energiou. Funguje ako vysielač žiarenia, ktorý sa môže zvýšiť optickým snímaním aj so slnečnými lúčmi. Výkon žiarenia čiarového kódu je tak rozšírený a aktivovaný s pohyblivým svetlom. Skenovaním čiarových kódov zvyšuje optický skener  znečistenie na úrovni bioenergie.

Každá forma svetla v pohybe aktivuje určité procesy pri kontakte s čiarovými kódmi. Dokonca aj žiarivky, ktoré blikajú 120 krát za sekundu, môžu aktivovať kódy.

Každá potravina, jedlo alebo nápoj, ktorý nesie čiarový kód, môže byť energeticky kontaminovaný. Keď sa dokonca skenuje niekoľkokrát, potenciál energetickej informácie je obmedzený, poškodený alebo rozšírený.

Žiadny z uvedených účinkov nie je prospešný, preto odporúčame, aby ste si všetko jedlo čo ste kúpili a priniesli domov, umiestnili na informovanú energetickú podložku na 1 minútu. Týmto spôsobom zvýšte svoje šance, aby ste plne využili energi informačný potenciál svojho jedla a nápojov. Podložky majú kódované dáta ako energiu tvarov, farieb a numerických algoritmov. Na základe týchto údajov môžeme vytlačiť rôzne správy, obrázky, grafické obrázky pre všetky funkčné a marketingové ciele. Tlač neovplyvňuje pôvodné informácie a efekt nekontroluje.

A ČO ŠKODLIVOSŤ ČIAROVÝCH KÓDOV A DENNODENNÉHO SKENOVANIA POTRAVÍN A VECÍ ?
Vili hovoril o škodlivých účinkoch už mnoho rokov. Nielen, že varuje, ale tiež chce upozorniť a dokázať to, čo sa mu darí a síce že, každé skenovanie výrazne zmení väčšinu vlastností potravín. To znamená, že aj to najlepšie jedlo a všetky jeho živiny sú znehodnotené čiarovým kódom a znásobené následným skenovaním. Plus testovali reakciu nášho tela na skenované potraviny s čiarovým kódom. Spolu s fotografom a jednoduchým testom svalov. Výsledok škodlivosti produktu potvrdzovala boľavá ruka fotografa. Svaly a samotné telo jasne ukazovalo, čo im vyhovuje a čo nie. Čiarové kódy nefungujú pozitívne. Len potom, čo Vili
umiestnil výrobok na informačnú platňu, je telo fotografa znova pohodlné a svaly plné sily. Vili vyvinul špeciálnu metódu, ktorá nie je cenovo zaťažujúca, udržuje najvyššiu kvalitu jedla a predchádza negatívnemu vplyvu čiarového kódu. Práve Energetická podložka na potraviny je vyvinutá na tento účel.

 

Napísať hodnotenie

Poznámka: HTML kódy nebudú použité!
    Zlé           Dobré

Newsletter

Majte vždy informácie z prvej ruky vďaka newslettru!

Meno:

Priezvisko:

* E-mailová adresa: